Hold privatarrangement

Har du en forespørgsel? Så kontakt os her, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at holde et privat arrangement?

Vi er eksperter i at hjælpe virksomheder eller privatpersoner med at arrangere og afholde fantastiske private arrangementer!

Med fede lokaler, toptrænede medarbejdere og utrolig stor erfaring inden for eventplanlægning og afvikling, har vi de absolutte bedste forudsætninger for, at hjælpe dig med at planlægge din næste fest! Privatfester er sjove – byturer er sjove, men det måske fedeste er en kombination af disse 2 ting. En fest i perfekte rammer med god musik, dansegulv, dygtige bartendere og mulighed for at slå sig løs med dine gæster.

Der er naturligvis også mulighed for at bestille lækker mad, ligesom vi også kan hjælpe med underholdning og alle andre forespørgsler. Mulighederne er uendelige og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe med at arrangere den perfekte aften for jer!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på: [email protected] eller +45 25 29 29 29

Mad & drikke

Der er mulighed for både fri bar eller betalingsbar og vi kan arrangere alle former for lækker mad, uanset om I ønsker vores almindelig pub-menu eller en lækker buffet fra Restaurant Slap Af.

Private rammer

Det er både muligt at holde arrangementet i forbindelse med en helt almindelig åbningsaften, eller at få jeres eget private lokale, hvor I kan være for jeg selv hele aftenen/natten.

Underholdning

Vi kan alt hjælpe med underholdning som eksempelvis Karaoke, quiz, musikbingo, beerpong turnering eller noget helt andet. Vi har alle faciliteterne så det er blot at udnytte dem!

Kontakt os her

Information

Åbningstider

Kontaktinfo